Έμεινες από μπαταρία?

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ παράδοση και ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση, για κάθε αγορά νέας μπαταρίας. Κάλεσε σήμερα 2310 669577 ή κάνε μία online παραγγελία

Δυσκολεύεται το αυτοκίνητό σας να πάρει μπρός;

H Carelectron αναλαμβάνει να σου στείλει τον πρώτο και άμεσα διαθέσιμο τεχνικό, να αναλάβει την μπαταρία αυτοκινήτου σας με το πρόγραμμα BATTERY DELIVERY.

Σχετικά με εμάς

Η υπηρεσία Battery delivery προσφέρεται μέσα σε μισή ώρα σε όλους που βρίσκονται σε απόσταση 5Km από το κατάστημά μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω χρόνο για να είμαστε δίπλα σας και το εννοούμε! Έχουμε 40 χρόνια σχέσεις εμπιστοσύνης με όσους έχουμε συνεργαστεί.

H Carelectron

Γιατί Carelectron;

Διαθέτουμε αξιόπιστες μπαταρίες, με σφραγίδα καλής λειτουργίας από Carelectronαλλά και γραπτή εγγύηση 12-24 μηνών.

Περισσότερα
Battery delivery υπηρεσια Θεσσαλονικη_αυτοκινήτου_φόρτιση

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και εμπειρία καθώς και μηχανήματα τεχνολογίας midtronic μέσω των οποίων βγάζουμε ασφαλές συμπέρασμα για τη κατάσταση της μπαταρίας σας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις η Carelectron βρίσκεται δίπλα σου 24/7, όλο τον χρόνο. Είτε πρόκειται για service αυτοκινήτου, αντικατάσταση λαδιών, ηλεκτρολογικά, service aircondition, μίζα δυναμό,  διάγνωση κινητήρα υπηρεσία battery delivery, εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Assembled with care 2016, Thessaloniki