Προετοιμασία για το ΚΤΕΟ

Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες μετρήσεις των ρύπων εκπομπής, για έγκριση χωρίς απρόοπτα!

 • Γενική επιθεώρηση ρύπων

  Κατά την προετοιμασία κάρτα ελέγχου καυσαερίων ΚΤΕΟ, εξετάζουμε το όχημα πριν το τεχνικό έλεγχο καυσαερίων, για την άμεση έγκρισή του.

   

  Όταν πλησιάζει η επιθεώρηση του οχήματος για έκδοση κάρτα ελέγχου καυσαερίων από τα κέντρα τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτων, στην Carelectron προετοιμάζουμε το αυτοκίνητό σας ώστε να εγκριθεί άμεσα.

  Για τυχόν απρόοπτα πραγματοποιούμε τις μετρήσεις των ρύπων, ώστε να εντοπιστούν τα προβλήματα νωρίτερα.

  Έτσι,

  πραγματοποιούμε την γενική επιθεώρηση ρύπων, ώστε να έχουμε την γνώση των τιμών των ρύπων.

   

  Προβλέπουμε πιθανά προβλήματα και τα επιδιορθώνουμε.

   

  Εξοικονομέίτε χρόνο και χρήμα, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή.

 • Κάθε 2 χρόνια

  Η γενική επιθεώρηση καταλληλότητας των οχημάτων και η μέτρηση ρύπων για την κάρτα ελέγχου καυσαερίων πραγματοπιείται κάθε δύο χρόνια και εφ’όσον το όχημα έχει συμπληρώσει  τέσσερα (4) έτη.

   

  Στην Carelectron  επισκευάζουμε τα οχήματα για την κάρτα ελέγχου καυσαερίων, σύμφωνα με τον πίνακα ορίων εκπεμπόμενων ρύπων που ορίζει η ελληνική νομοθεσία, για την αποφυγή περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

   

  Φυσικά, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευτταίας τεχνολογίας και σας παραδίδουμε πάντα τις μετρήσεις τυπωμένες.

   

  Επιπλέον, σας ενημερώνουμε για επιπλέον εργασίες συντήρησης που θα εκτελέσουμε ώστε το όχημά σας να εγκριθεί άμεσα από το ΚΤΕΟ και να λάβει την επικαιροποιημένη κάρτα ελέγχου καυσαερίων.

   

  Σκοπός της επιθεώρησης είναι να πιστοποιηθεί ότι οι εκπεμπόμενοι ρύποι βρίσκονται εντός των επιτρεπτών ορίων αλλά και η διασφάλιση πως ένα όχημα είναι ασφαλές, όταν κινείται στους δρόμους. Μετά από ένα επιτυχή έλεγχο, από έναν ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα και τεχνικό, αποδίδεται στον ιδιοκτήτη η πιστοποιήση.

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85-obc
auto_eservice_thessaloniki_carelectron

Η συμβουλή μας, ως επαγγελματίες

Γνωρίζατε ότι ο έλεγχος αυτοκινήτων επιβάλεται από τον νόμο κάθε δύο χρόνια και αφού το όχημα έχει  συμπληρώσει μία τετραετία; Ότι η κάρτα ελέγχου καυσαερίων πρέπει να βγαίνει τον πρώτο χρόνο κίνησης κάθε νέου αυτοκινήτου;

Στην Carelectron αναλαμβάνουμε την ενημέρωση των πελατών μας, πριν την ημερομηνία λήξης για την κάρτα ελέγχου καυσαερίων (ΚΕΚ), αλλά και την ημερομηνία ελέγχου ΚΤΕΟ, ώστε να αποφεύγονται τα βαριά πρόστιμα και τα παράβολα εκπρόθεσμου ελέγχου.

Assembled with care 2016, Thessaloniki