Διάγνωση κινητήρα

Πραγματοποιούμε επισκευή των ηλεκτρονικών συστημάτων του οχήματός σας εδώ και σαράντα χρόνια

 • Εγκέφαλος αυτοκινήτου

  Η διάγνωση κινητήρα είναι η σημαντικότερη εργασία που κάνουμε και επιτρέπει την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Αυτό το γνωρίζουμε έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω στην επίλυση προβλημάτων πάνω στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, για σαράντα χρόνια τώρα.

   

  Έχοντας ζήσει απο κοντά την εξέλιξη των κινητήρων στα αυτοκίνητα, ξέρουμε ότι η κεντρική μονάδα ελέγχου της μηχανής (ECU) αποτελεί τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, καθώς ελέγχει, συντονίζει και ρυθμίζει όλες τις παραμέτρους της λειτουργίας του αυτοκινήτου.

   

  Η διάγνωση κινητήρα περιλαμβάνει και τον τον  ψεκασμό του καυσίμου, που ελέγχεται από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και βοηθάει το όχημα να έχει βέλτιστη απόδοση στη κατανάλωση καυσίμου.

   

  Όλα λοιπόν τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου αναφέρουν στον εγκέφαλο, ο οποίος συντονίζει την λειτουργία όλων των υποσυστημάτων.

 • Διαγνωστικές μονάδες

  Η διάγνωση κινητήρα στην Carelectron πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές μονάδες, που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων.

  Χρησιμοποιούμε E-OBD μονάδες για διάγνωση κινητήρα σε όλα τα οχήματα που είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τη κοινή οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υποχρεώνει τους κατασκευαστές να έχουν ενοποιημένο σύστημα ελεγχου.

  Έτσι, όλα τα αυτοκίνητα από το 2000 και μετά αναφέρουν σε ένα πρότυπο διάγνωσης, το οποίο συντελεί στην βέλτιστη επιδιόρθωση βλαβών.

  Με τα συστήματα διάγνωσης βλαβών που χρησιμοποιεί η Carelectron, αναγνωρίζει γρήγορα τη βλάβη και οι τεχνικοί της, προχωρούν άμεσα στην επιδιόρθωσή της.

  H Carelectron με την συνεχή αναβάθμιση των λογισμικών και των εργαλείων που χρησιμοποιεί, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του οχήματος αλλά και στην ασφάλεια των επιβατών των οχημάτων που επισκευάζει.

ηλεκτρολογικά αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη
%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7_%ce%b2%ce%bb%ce%b1%ce%b2%cf%89%ce%bd_%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%85_%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84

40 χρόνια διάγνωση κινητήρα

Στην Carelectron αναβαθμίζουμε τις γνώσεις μας και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις διαγνωστικές μονάδες ελέγχου για διάγνωση κινητήρα, με συνεχή  ενημέρωση και εκπαίδευση  από τους κορυφαίους κατασκευαστές.

Έτσι μειώνουμε το κόστος, τον χρόνο αλλά και τις αστοχίες κατά την διαδικασία της επιδιόρθωσης των βλαβών ενός οχήματος.

Assembled with care 2016, Thessaloniki