Το ξεθάμπωμα φαναριών αυξάνει την ασφάλεια της οδήγησης

Θεωρείται απαραίτητο, όχι για αισθητικούς λόγος μόνο. Συμβάλει ενεργά στην ασφάλεια κατά την οδήγηση.

 • Η αιτία

  To ξεθάμπωμα φαναριών  επιβάλλεται γιατί τα φανάρια κιτρινίζουν σταδιακά. Οι λόγοι που συμβάλλουν στην μεταβολή του χρώματός τους, αλλά και στην μείωση της ικανότητας φωτισμόυ είναι η υγρασία, η ηλιακή ακτινοβολία και πάνω από όλα η θερμική ακτινοβολία εκπομπής κατά την χρήση τους.

  Το ξεθάμπωμα φαναριών μειώνει δραστικά τα κόστη γιατί αυξάνει τον χρόνο ζωής των φαναριών. Η αντικατάσταση ενός φαναριού δεν συγκρίνεται κοστολογικά με  ένα τακτικό ξεθάμπωμα φαναριών.

 • Carelectron & ξεθάμπωμα φαναριών

  Επειδή γνωρίζουμε ότι το ξεθάμπωμα φαναριών δεν είναι μόνο ένα υγρό πανί, μία αλοιφή και βαμβάκι. Υπάρχουν μεθοδολογίες και πρότυπα που ακολουθούμε ώστε να αναβαθμίσουμε την κυριότερη πηγή φωτισμού  του οχήματός σας!

  Φυσικά η αναβάθμιση είναι και αισθητική.

  Όμως εμείς  ως αξιόπιστος επισκευαστής,  πρωταρχική μας μέριμνα όταν πραγματοποιούμε ξεθαμπωμα φαναριών, είναι να αναβαθμίσουμε την ποιότητα και την άνεση της οδήγησης, ώστε να  κινείστε με ασφάλεια στους δρόμους

  .

Χρειάζεσαι ξεθάμπωμα φαναριών? Επικοινώνησε μαζί μας, για να δώσουμε προσιτή λύση!

Επαναφορά έντασης φώτων.📉💡🆙 Ξεθάμπωμα φαναριών, επαναπολυμερισμός κρυστάλλων, δημιουργία προστατευτικού φιλμ για την αποφυγή επανεμφάνισης του φαινομένου και τέλος ρύθμιση δέσμης φώτων. Προσφορά από τη CARELECTRON για υπάρχοντες και νέους πελάτες στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς! 10/φανό με τη δέσμευση να μη πληρωθούμε αν το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό! Κλείστε τώρα ραντεβού: www.carelectron.gr 2310.669577

Posted by Carelectron on Monday, March 13, 2017
carelectron_ξεθαμπωμα φαναριων_τηεσσαλονικι
carelectron_ξεθαμπωμα φαναριων_Θεσσαλονικη
Assembled with care 2016, Thessaloniki